• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Навчання голів профспілкових комітетів первинних профспілкових організацій Святошинського району

Навчання голів профспілкових комітетів первинних профспілкових організацій Святошинського району

2014-11-10

/Files/images/Навчання голів.jpg

05.11.2014 р. на базі зразкової первинної профспілкової організації гімназії «Академія» відбулося навчання голів профспілкових комітетів первинних профспілкових організацій Святошинського району.

Голова ПК гімназії «Академія» Яворська Галина Феодосіївна разом з членами профспілкового комітету гімназії презентувала досвід роботи ПК гімназії. Вона розповіла про напрямки співпраці профспілкового комітету та адміністрації, про те,що головним пріоритетом у роботі профкому була і є людина, індивідуальний підхід до кожної людини. Це і створення комфортних умов праці: сучасний дизайн і технічне забезпечення кабінетів, і створення затишних кімнат відпочинку для учителів кожної кафедри, створення певної робочої атмосфери та культури взаємовідношень: поваги, співпраці і нарешті – це створення єдиної команди – команди однодумців. Профспілковий комітет є активним провідником всіх ініціатив колективу.

Члени ПК гімназії відповіли на численні питання та поділилися з колегами практичними доробками. Зустріч відбулась в теплій, доброзичливій, затишній атмосфері співпраці.

Кiлькiсть переглядiв: 155

Коментарi